لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


با تنظیم گوشی، پيامك ارزان ارسال کنید

Posted: 31 May 2012 09:13 PM PDT

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۳
پس از اعلام تعرفه‌هاي پيامك فارسي و لاتين از سوي شركت مخابرات ايران و ارزان‌تر بودن هزينه ارسال پيامك فارسي، سوالاتي همچون چگونگي احتساب هزينه علائم و اعداد، از سوي مشتركان مطرح بوده است.
به گزارش افکارنیوز به نقل از ايسنا، زماني كه مشتركين تلفن همراه مي‌خواهند پيامكي فقط حاوي علامت ارسال كنند، اگر زبان گوشي‌شان ‌فارسي باشد، پيامك، فارسي محاسبه شده و زماني كه زبان گوشي لاتين باشد، پيامك‌شان لاتين محاسبه خواهد شد.

اما اين موضوع در پيام‌هايي كه تنها حاوي اشكال هندسي هستند، نيز صادق است؛ به اين معني كه اگر زبان گوشي‌ مشترك فارسي باشد، پيامك، فارسي محسوب شده و زماني كه زبان گوشي لاتين باشد، پيام او لاتين محاسبه مي‌شود و پيام‌هايي كه با حرف فارسي شروع شده و با شكل و يا عدد همراه باشد هم فارسي محاسبه مي‌شوند.

ممكن است برخي مشتركان خواسته يا ناخواسته به ارسال پيامك خالي اقدام كنند، اين دسته از مشتركان بايد توجه داشته باشند كه هنگام ارسال، زبان گوشي خود را فارسي كنند تا آن پيامك فارسي محاسبه شود؛ در غير اين صورت اگر زبان گوشي در زمان ارسال پيامك لاتين باشد، حتي پيامك خالي نيز براي آن‌ها مثل پيام لاتين محاسبه شده و بايد تعرفه پيامك لاتين را پرداخت كنند. اما در پيامك‌هايي كه فقط حاوي عدد هستند نيز اين قانون صدق مي‌كند و بسته به زبان گوشي فارسي يا لاتين محاسبه مي‌شوند.

پيامك‌هايي كه با حرف فارسي شروع شده و با لاتين ادامه پيدا كنند، فارسي محاسبه شده و برعكس اگر پيامكي با زبان لاتين شروع شود و با فارسي ادامه يابد، لاتين محاسبه خواهد شد.

*نگاهي به نرخ تعرفه‌ها تعرفه‌ سيم كارت دائمي براي يك دقيقه مكالمه در ساعت غير پيك ۳۵۸ ريال، و در ساعت پيك مصرفي ۴۴۷ ريال، در محدوده تماس شهري، همچنين محدوده در تماس غيرشهري در ساعت غير پيك ۵۳۶ ريال و درساعت پيك مصرفي ۷۶۰ ريال در هر دقيقه در نظر گرفته شده است.

مكالمه همراه اول با ايرانسل در ساعت اوج مصرف ۶۲۵ ريال و در ساعت غير اوج مصرف نيز به همين مبلغ است. در مكالمه همراه اول با تاليا در ساعت اوج مصرف ۴۴۷ ريال و در ساعت غير اوج مصرف ۳۵۸ ريال در نظر گرفته شده است.

تلفن اینتلی K800 با نمایشگر ۴.۵ اینچ وارد بازار شد ؛ عکس

Posted: 31 May 2012 09:13 PM PDT

بزرگترین تولید کننده تراشه در دنیا، در تلاش است تا وارد بازار ابزارهای پرتابل مانند تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها شود، بازاری که در حال حاضر در دست تراشه‌ با معماری ARM است.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (31 May)، لنوو دومین تلفن اینتلی مجهز به پردازنده 32 نانومتری Medfield اینتل را با نام K800 وارد بازار چین کرد. Lava نیز پیش از لنوو، تلفن X900 را با پردازنده اینتل وارد بازار هند کرده بود. K800 مجهز به پردازنده 1.6GHz، نمایشگر 4.5 اینچ و دوربین 8 مگاپیکسل است.

 

تلفن Lenovo K800 مجهز به پردازنده تک‌هسته‌ای 1.6GHz اتم اینتل، نمایشگر 4.5 اینچ IPS با رزولوشن 720x1280 پیکسل، دوربین 1.3 مگاپیکسل در جلو و 8 مگاپیکسل در پشت است. این تلفن هوشمند اندرویدی از فناوری Intel Wireless Display برای اتصال بی‌سیم به تلویزیون‌های HDTV پشتیبانی می‌کند و سیستم‌عامل آن نیز اندروید 2.3.7 است.

 

 

 

حدود یک ماه پیش اولین تلفن مجهز به پردازنده اینتل با نام Lava Xolo 900 در هند عرضه شد.

اینتل، بزرگترین تولید کننده تراشه در دنیا، در تلاش است تا وارد بازار ابزارهای پرتابل مانند تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها شود، بازاری که در حال حاضر در دست تراشه‌ با معماری ARM است.

Lenovo K800 با قیمت حدود 524 دلار در بازار چین به فروش می‌رسد و هنوز زمان مشخصی برای عرضه آن به کشورهای دیگر اعلام نشده است.

 

 

چند دلیل برتری گوگل پلاس نسبت به فیس‌بوک

Posted: 31 May 2012 09:12 PM PDT

ایتنا- آیا google+ می‌تواند در یک رقابت facebook را شکست دهد؟
چند دلیل برتری گوگل پلاس نسبت به فیس‌بوک

آیا + google می‌تواند در یک رقابت facebook را شکست دهد؟
آیا + google می‌تواند ارجحیت خود را نسبت به facebook اثبات نماید؟


شرکت فناوری اطلاعات وب آرت در این زمینه چنین می‌نویسد:
پروژه‌ای که گوگل آن را google+ می‌نامد در آینده‌ای نه چندان دور هویت اصلی گوگل را در بر خواهد گرفت و دلیل نامگذاری آن به این اسم همین علت می‌باشد.
اما با این حساب یک سوال مهم پیش می‌آید: آیا گوگل می‌تواند فیس بوک را شکست دهد؟
گرچه این رقیب گوگل(فیس بوک) کم قدرتمند نیست اما با امکانات جذاب و جالبی که گوگل برای کاربران فراهم می‌کند این رخداد قریب‌الوقوع نیست.

چند دلیل برتری Google+ نسبت به Facebook:
* همسان‌سازی با انواع سرویس‌های گوگل :
ارزشمندترین دلیلی که می تواند Google+ را از facebook متمایز سازد، یکپارچگی آن با سرویس‌های متنوع گوگل است.
تمام سرویس‌های گوگل از جست‌وجو در اسناد و ویدئوها تا Picasa با شبکه اجتماعی Google+ در ارتباط می‌باشند.

Google+ همچنین دربالاترین سطح سرویس‌های گوگل قرار دارد و کاربر را از وقایع اتفاق افتاده با خبر می‌سازد تا کاربر در تمام سرویس‌های گوگل به سرعت به آنها دسترسی داشته باشد.
Google+ در سمت راست نوار مشکی هدایت کننده گوگل قرار دارد و کاربر را از تمام تراکنش‌های صورت گرفته باخبر می‌سازد.
در حال حاضر سرویس‌های مختلف گوگل از Gmail گرفته تا موتور جست‌وجو میلیون‌ها کاربر در سراسر دنیا دارند و این کاربرها راحت‌تر از Google+ استفاده خواهند کرد.

* عملکرد بهتر در مدیریت دوستان
Google+ دارای ابزار بسیارجالب و دوست داشتنی به نام Circles است که کاربر توسط آن می‌تواند به راحتی دوستان خود را در حلقه‌های متفاوت دسته بندی کند تا محتوای مورد نظر را تنها بین افراد یک حلقه به اشتراک بگذارد.
کاربر می تواند با دوستان خود در یک حلقه چت و یا مکالمه ویدیوی داشته باشد.

در فیس بوک نیز می توان دوستان را در گروه‌های مختلف دسته‌بندی کرد اما گروه‌ها به هیچ وجه به خوبی حلقه‌ها عمل نمی‌کنند.

* سازگاری نرم‌افزاری بهتر در ارتباط با موبایل
حتی کاربرانی که با استفاده از سیستم عامل اندروید، یعنی تبلت یا تلفن هوشمند اندرویدی، قصد اتصال به این سرویس را دارند، google+ نرم‌افزار بسیار ساده و کارآمدی دارد که با استفاده از آن به راحتی می‌توانند از امکانات بسیار خوب این شبکه اجتماعی برخوردار شوند.
این نرم‌افزار را کاربران می‌توانند در قالب ابزار موبایل خود استفاده نمایند.

گوگل امیدوار است تا انبوهی از کاربران اندروید را به سمت این شبکه اجتماعی جذب کند و اعلام کرده که در آینده امکانات ویژه‌ایی را برای کاربران اندروید ارائه خواهد کرد.

* یافتن ساده اطلاعات در امر انتشار
Sparks، یکی از تجهیزات Google+ می‌باشد که آن را با Facebook متمایز می‌کند.
Spark به پایگاه داده اصلی و خالص گوگل دسترسی دارد و از تجهیزات موتور جست‌وجوی برای یافتن اطلاعات استفاده می‌کند و محتوا را براساس موارد مورد علاقه کاربر به او پیشنهاد می کند تا به راحتی بین دوستانش به اشتراک بگذارد.

facebook هرگز به این قابلیت دست نخواهد یافت چون فیس‌بوک موتور جست‌وجو ندارد و حتی اگر مایکروسافت بخواهد با آن همکاری کند باز هم موتور جستجوی Bing قابل مقایسه با Google نخواهد بود.

با Spark کاربر نیازی ندارد برای یافتن محتوای مورد نظر خود جست‌وجو کند خود Google+ موارد را در قالب پیشنهاد به کاربر ارائه می‌دهد.

* می‌توانید اطلاعات خود را پس بگیرید
فیس‌بوک به دلیل طریقه نمایش اطلاعات شخصی کاربران سلیقه خوبی ندارد.
در فیس‌بوک قسمتی از اطلاعات کاربر همیشه برای همه قابل نمایش است و به سختی می‌توان حساب کاربری فیس‌بوک را برای همیشه حذف کرد.
اما Google+ این امکان را فراهم کرده است و کاربر می‌تواند تمام اطلاعات (اعم از شخصی و کاربری) خود را دانلود کرده و پروفایل خود را به همراه تمام اطلاعات آن حذف کند.
این قابلیت توسط ابزاری به نام Data Liberation ترتیب داده می‌شود.
کاربر با چند کلیک ساده می تواند کلیه اطلاعات خود را شامل تصاویر، ویدیوها، متون، کانتکت‌ها و غیره را برروی کامپیوتر خود دانلود کند.

* چسباندن بهتر افراد به عکس‌ها
این قابلیت در google+ وجود دارد که زمانی که در Google+ در حال مشاهده تصاویر هستید می‌توانید افراد را به یک تصویر بچسبانید، شبیه کاری که در فیس بوک انجام می‌دهید.
یک مربع کوچک برروی چهره شخص می‌کشید و سپس نام او را وارد می‌کنید.
اما یک تفاوت بزرگ در نحوه مدیریت حریم شخصی در گوگل وجود دارد.

زمانی که شما شخصی را به یک تصویر می‌چسبانید یک پیغام نمایش داده می‌شود که در آن به کاربر اعلام می‌کند: "شخص تگ شده از تگ شدنش در این تصویر باخبر می‌شود، کاربر تگ شده می‌تواند به تصاویر مرتبط با این آلبوم دسترسی داشته و آنها را مشاهده کند".

گوگل همچنین از امکان تشخیص چهره خودکار، دوری کرده است در حال حاضر فیس‌بوک بصورت خودکار چهره افراد موجود در تصاویر آپلود شده کاربر را تشخیص داده و آنها را تگ می‌کند.
گوگل نیز قدرت اعمال چنین امکانی را دارد، همانطور که نرم‌افزار Picasa این کار را به خوبی انجام می‌دهد ولی از آن پرهیز کرده است.

* امکان چت ویدیویی چند نفره
Google+ برای غلبه بر فیس‌بوک قابلیت‌های بسیاری در زمینه چت و مکالمه ارائه کرده است.
Google+ علاوه بر امکان چت نوشتاری، چت ویدئوی را نیز به کاربران عرضه می‌کند.
با Hangout در Google+ می‌توان با دوستان یک حلقه گفت‌وگوی ویدیویی چند نفر داشت.

Hangout به صورت عالی طراحی شده و توسط آن می‌توان همروند با گفت‌وگوی متنی، گفت‌وگوی ویدئوی نیز استفاده کرد.
Hangout علاوه بر استفاده های شخصی می‌تواند برای جلسات شرکت‌ها و تشیکلات مختلف به کار رود.

در حال حاضر فیس‌بوک هیچ سرویس مشابهی مانند این ندارد ولی شایعات حاکی از آن است که فیس‌بوک به کمک اسکایپ قصد دارد امکان مکالمه ویدیویی را به Facebook اضافه کند.

* اشتراک گذری امن‌تر محتوا
طرفداران حریم شخصی همواره از شبکه‌های اجتماعی درخواست دارند تا به کاربران اجازه دهند برای تک‌تک اطلاعات به اشتراک گذاشته شده سطح دسترسی تعیین کنند.
در حال حاضر در فیس‌بوک می‌توانید برای انواع مختلف اطلاعات دسترسی تعیین کنید ولی نمی‌توانید برای هر اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته شده سطح دسترسی متفاوتی داشته باشید.

اما Google+ این امکان را به کاربر داده می‌شود که کاربر بتواند در زمان به اشتراک‌گذاری محتوا، حلقه‌های دوستان خود را انتخاب کند. یعنی می تواند یک عکس را تنها برای دوستان یک حلقه به اشتراک بگذارد.

* گوگل ناظر بهتری بر اطلاعات شخصی کاربران است
یکی از مهم‌ترین موارد در راه‌اندازی شبکه اجتماعی حفظ اطلاعات شخصی کاربران می‌باشد.
فیس‌بوک یک شرکت جوان است که به تازگی رشد کرده و در طی چند سال اخیر اشتباهات زیادی را مرتکب شده است.
اما گوگل برخلاف فیس‌بوک یک شرکت کاملا جا افتاده و شکل یافته‌ای است که همواره به حفظ حریم شخصی و محافظت از اطلاعات شخصی کاربران مشهور است.
گوگل تحت هیج شرایطی حاضر به ارائه اطلاعات شخصی کاربران به دولت‌ها و یا تشکل‌های مختلف نشده است.
 

یک تبلت ارزان قیمت

Posted: 31 May 2012 09:11 PM PDT

یک تبلت ارزان قیمت برای دانشجویان و کاربران جوان به بازار معرفی شده است. این تبلت که با نامKogan Agora به بازار معرفی شده، دارای نمایشگر ۱۰ اینچی است و تصاویر را با وضوح ۷۶۸ در ۱۰۲۰ پیکسل برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد.
یک تبلت ارزان قیمت
به گزارش افکار نیوز به نقل از مهر پرس،این تبلت در دو نسخه ۸ و ۱۶ گیگابایتی طراحی و تولید شده و از رم یک گیگابایتی و پردازنده ۲/۱ گیگاهرتزی بهره می‌برد. این تبلت مبتنی بر سیستم عامل آندروید نسخه ۴ بوده و قابلیت پشتیبانی از کارت‌های حافظه microSD را هم در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. طراحی این تبلت کاملا ساده و شبیه به اغلب تبلت‌های موجود در بازار است و از امکاناتی مانند Wi-Fi، وب کم ۲ مگاپیکسلی، پورت USB، پورت HDMI و خروجی استاندارد هدفون بهره می‌برد.

شرکت تولید کننده این تبلت اعلام کرده است که محصول جدیدش را از روز بیست و پنجم ماه ژوئن ابتدا در هندوستان و با قیمت ۱۷۹ دلار برای نسخه ۸ گیگابایتی و ۱۹۹ دلار برای نسخه ۱۶ گیگابایتی به بازار عرضه خواهد کرد و به فروش عمومی خواهد رساند.

جزييات جديد پيچيده‌ترين حمله سايبري به ايران

Posted: 31 May 2012 09:10 PM PDT


رسانه های خبری از انتشار بدافزار به شدت پیچیده جدیدی خبر داده اند که کشورهای خاورمیانه و به خصوص ایران را هدف قرار داده است.
به گزارش کامپیوترورلد، محققان چندین شرکت امنیتی غربی و شرکت های تحقیقاتی هم شناسایی این بدافزار به نام Flamer را تایید کرده و از آغاز بررسی ها و تجزیه و تحلیل آن خبر داده اند.
متخصصان مرکز ماهر در ایران Flamer را عامل سرقت حجم گسترده ای از اطلاعات در هفته های اخیر توصیف کرده و می گویند این بدافزار به دنبال انتشار بدافزارهای مشابهی مانند استاکس نت و دیوکو عرضه شده است.
محققان شرکت امنیتی کاسپراسکای هم تجزیه و تحلیل های گسترده ای را بر روی این بدافزار به عمل آورده اند و معتقدند این بدافزار از نظر هدف گیری جغرافیایی و نحوه انتشار شباهت های زیادی با استاکس نت و دیوکو دارد. اما Flamer از ویژگی های متفاوتی هم برخوردار است و از هر دو بدافزار قبلی پیچیده تر می باشد.
Flamer که از سوی کاسپراسکای Flame نامیده شده از ماژول های متعددی برخوردار است که طراحی حملات گسترده ای را ممکن کرده است. این بدافزار می تواند در آن واحد اقدامات تخریبی متعدد و متنوعی را انجام دهد که هدف اکثر انها سرقت اطلاعات و خرابکاری سایبری است.
یکی از توانایی های این بدافزار سوءاستفاده از میکروفون رایانه برای ضبط مکالمات افراد است. تهیه عکس از برنامه های خاص در زمان اجرا، به خاطر سپردن نحوه فشرده شدن دکمه های صفحه کلید، بررسی ترافیک شبکه و جاسوسی در این زمینه و در نهایت برقراری ارتباط با وسایل الکترونیک مجاور از طریق بلوتوث از جمله ویژگی های این بدافزار بسیار خطرناک است.
محققان می گویند نسخه های اولیه این بدافزار در سال 2010 طراحی و عرضه شده و با به روزرسانی ماژول های Flamer توان تخریبی آن چند برابر شده است. در حالی که استاکس نت و دیویکو هر یک تنها حدود 500 کیلوبایت حجم داشتند – حجمی که از نظر شرکت های امنیتی بالاست – حجم کل بدافزار Flamer به بیش از 20 مگابایت می رسد که برای یک بدافزار رقمی کاملا نامتعارف است.
یافته های کاسپراسکای همچنین نشان می دهد که بخشی از اجزای این بدافزار به زبان برنامه نویسی LUA نوشته شده اند. استفاده از چنین زبان برنامه نویسی برای ویروس نویسی کاملا نامتعارف و بی سابقه است. معمولا از این زبان برای نگارش و طراحی بازی های رایانه ای استفاده می شود. کاسپراسکای می گوید تاکنون هرگز از این زبان برای طراحی بدافزارهای رایانه ای استفاده نشده بود.
Flamer برای انتشار، خود را بر روی دستگاه های قابل اتصال به پرت های یو اس بی منتقل می کند و سپس به سرعت از رایانه ای به رایانه دیگر کپی می شود. این بدافزار همچنین از یک آسیب پذیری قدیمی در ویندوز که مورد سواستفاده استاکس نت هم قرار گرفته بود، بهره می گیرد.
Flamer از چنان قدرتی برخوردار است که حتی رایانه های مجهز به سیستم عامل ویندوز 7 که تمام وصله های امنیتی به روزرسان بر روی آنها نصب شده را هم آلوده کرده است. اگر Flamer تشخیص دهد که بر روی رایانه نرم افزار ضدویروس نصب شده برای جلوگیری از شناسایی خود از اجرای برخی کدهای مخرب خودداری می کند. همین مساله موجب شده تا شناسایی این بدافزار تاکنون دشوار بوده باشد.
بیشترین میزان آلودگی به این بدافزار در ایران، سودان، سوریه، رژیم صهیونیستی، عربستان و مصر گزارش شده است. شرکت امنیتی سمانتک هم که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده، می گوید مواردی از آلودگی به این بدافزار را در مجارستان، اتریش، روسیه، هنگ کنگ و امارات متحده عربی مشاهده کرده است. البته ممکن است بخشی از این ارقام که مربوط به استفاده مسافران از لپ تاپ هایشان در دیگر کشورهاست دقیق نباشد.
به گزارش فارس با توجه به توان گسترده این بدافزار برای سرقت اطلاعات نمی توان به طور دقیق در مورد اهداف طراحی آن اظهار نظر کرد. به نظر می رسد هر یک از بخش ها و ماژول های Flamer برای کار خاصی برنامه ریزی شده که پی بردن به آن نیاز به ماهها صرف وقت و هزینه دارد.
این بدافزار صرفا سازمان های صنعتی و حساس را هدف نگرفته ولی مشخص است که به آلوده کردن رایانه های موجود در مراکز دولتی، نهادهای آموزشی، شرکت های تجاری و حتی رایانه های شخصی مورد استفاده افراد به طور شخصی علاقه خاصی دارد. همانطور که طراحان واقعی استاکس نت و دیوکو هرگز مشخص نشدند، کسی مسئولیت طراحی Flamerرا هم بر عهده نگرفته است. اما پیچیدگی این بدافزار و همین طور حجم بالای منابع مورد نیاز برای طراحی چنین محصول خطرناکی تردیدی باقی نگذاشته که یک دولت بزرگ در پس پرده این بدافزار را طراحی کرده است.
محققان کاسپراسکای هم هنوز نتوانسته اند در مورد کشور اصلی طراحی این بدافزار گمانه زنی کنند، اما با توجه به اینکه بخشی از متون کدهای این بدافزار به زبان انگلیسی نوشته شده، کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس در مظان اتهام قرار می گیرند. محققان سمانتک هم نظر مشابهی داشته و می گویند بررسی کدهای Flamer نشان می دهد برنامه نویسانی که آن را طراحی کرده اند اصالتا انگلیسی زبان بوده اند.
محققان دانشگاه بوداپست هم که نقش مهمی در کشف و شناسایی این بدافزار داشته اند می گویند: نتیجه بررسی های فنی ما نشان می دهد که Flamer ( که توسط این گروه sKyWIper نامیده شده) ، توسط یک نهاد دولتی یا دولتی نوشته شده که از بودجه فراوان برخوردار بوده است و به انجام فعالیت های جنگ سایبری علاقمند است. در این گزارش هم تصریح شده که sKyWIper به طور قطع پیچیده ترین بدافزاری است که محققان این دانشگاه تاکنون با آن مواجه شده اند وشاید بتوان آن را پیچیده ترین بدافزار تاریخ دانست.

هشدار امنيتي جديد به كاربران فيس‌بوك

Posted: 31 May 2012 09:10 PM PDT


شرکت امنیتی سوفوس در مورد ترفند جدید برای آلوده کردن رایانه های کاربرانی که از فیس بوک استفاده می کنند، هشدار داد.
این شیوه فریب و کلاه برداری به خصوص آن دسته از کاربران فیس بوک را تهدید می کند که از ویژگی Timeline این سایت استفاده می کنند.
محققان سوفوس می گویند کلاهبرداران و جانیان آنلاین با ارسال حجم زیادی از هرزنامه و پیام های ناخواسته برای کاربران مدعی می شوند ابزاری را طراحی کرده اند که می تواند قابلیت Timeline را از صفحه فیس بوک کاربران حذف کند و آن را به حالت قدیمی برگرداند.
Timeline طراحی جدید برای صفحات کاربران فیس بوک است که رویدادهای مختلف را بر حسب توالی زمانی نمایش می دهد. برخی کاربرانی که این ویژگی را در فیس بوک فعال کرده اند از آن ناراضی هستند و دوست دارند آن را غیرفعال کنند، اما خود فیس بوک برای این کار گزینه ای را در نظر نگرفته و همین امر موجب سواستفاده های فراوان شده است.
به گزارش فارس به نقل از نیکد سکیوریتی، در این روش، از کاربران فریب خورده خواسته می شود تا پلاگین خاصی را بر روی مرورگر خود نصب کنند. این پلاگین که به زبان ترکی استانبولی طراحی شده، در عمل دسترسی مهاجمان به اطلاعات شخصی کاربران را ممکن می کند.

متخصصان روس عملکرد "ماهر" ایران در خنثی‌سازی "شعله" را ستودند

Posted: 31 May 2012 09:10 PM PDT


متخصصان کسپرسکی می‌گویند نگران گسترش فعالیت‌های بدافزار شعله یا Flame هستند که کماکان به اقدامات تخریبی خود ادامه می‌دهد، آنها در عین حال عملکرد خوب مرکز ایرانی ماهر در برخورد با این بدافزار خطرناک را ستودند.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از وی‌تری، آنها معتقدند هنوز زود است که بگوییم آیا جهان از این سلاح سایبری مخرب رهایی یافته است یا نه، هر چند مقامات ایرانی معتقدند این مشکل را برطرف کرده‌اند.

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌های ایران موسوم به ماهر روز گذشته برای پاکسازی رایانه‌ها از این بدافزار بسته‌ای را عرضه کرده که از آدرس http://www.certcc.ir/index.php?name=news&file=article&sid=۱۹۰۰ قابل دسترس است.

الکساندر گوستو می‌گوید اگر چه فعالیت نسخه فعلی Flame ظاهراً با موفقیت متوقف شده، اما ممکن است در آینده شاهد عرضه نسخه تازه‌ای از آن باشیم.

وی افزود: ساختار این بدافزار مبتنی بر یک مدل است و بنابراین اگر این بدافزار رایانه‌ای را آلوده کند، اپراتورهای طراح آن می‌توانند مدل‌های جدیدتری از آن را بر روی رایانه قبلا آلوده شده نصب کنند. این متخصص کسپراسکی از شناسایی ۲۰ مدل مختلف بدافزار شعله خبر داد، اما گفت ممکن است در آینده مدل‌های تازه تری از این بدافزار هم شناسایی شود.

وی تصریح کرد: من فکر می‌کنم آنهایی که شعله را طراحی کرده‌اند هر سال مدل جدیدی از آن را عرضه کنند. این یک عملیات عظیم است که دهها نفر درگیر آن هستند و این بدافزار از این نظر همسطح استاکس است. من فکر می‌کنم چنین عملیات موفق سایبری با طراحی نسخه تازه‌ای از این بدافزار همراه خواهد بود.

کسپرسکی موفق به شناسایی ۱۸۹ سیستم آلوده به شعله در ایران شده و از نظر میزان آلودگی ایران رتبه اول را کسب کرده است. رژیم صهیونیستی و فلسطین با ۹۸ مورد آلودگی در رتبه‌های بعدی هستند.

Alexander Gostev در ادامه گفت: ایران ابزار اختصاصی خود را برای پاکسازی رایانه‌ها از بدافزار شعله عرضه کرده است. من وقتی دیدم این ابزار چقدر خوب کار می‌کند شگفت زده شدم. این ابزار می‌تواند اکثر فایل‌های آلوده شده به بدافزار شعله را پاکسازی کند.

وی در پاسخ به گمانه زنی‌هایی در مورد نقش اسراییل در طراحی بدافزار شعله گفت: اطلاعات ما در این مورد کافی نیست و فعلا نمی‌توانیم مشخص کنیم چه کسانی مسئول طراحی این سلاح سایبری هستند. تحلیل‌ها در مورد نقش اسراییل در طراحی بدافزار شعله زمانی بالا گرفت که موشه یعلون معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی به این نکته اشاره کرد که ممکن است صهونیست‌ها در خلق بدافزار شعله دست داشته باشند.

وی روز گذشته در مصاحبه‌ای با رادیو ارتش این رژیم مدعی شده بود: همه تهدید ایران را مهم می‌دانند. منطقی است که فرض کنیم گام‌های متنوعی مانند این گام ها برداشته می شود تا به ایران آسیب زده شود. پس از چاپ متن این مصاحبه در روزنامه صهیونیستی‌ها آرتص دیگر رسانه‌های جهان هم آن را نقل کرده و صهیونیست‌ها را مسئول طراحی بدافزار یاد شده دانستند.

پیش از این بررسی‌های مرکز ماهر نشان داده بود که ۴۳ ضدویروس که ساخت شرکت‌های امنیتی مشهور دنیا هستند توانایی شناسایی شعله را نداشته اند و لذا نمی‌توان مشخص کرد این بدافزار از چه زمانی بر روی رایانه‌های مختلف فعال بوده است.

پیشتر اعلام شده بود که شعله قادر به کنترل ترافیک شبکه‌های رایانه‌ای، اسکن کردن هارددیسک‌ها، عکسبرداری از صفحه نمایشگر، ضبط صدا از طریق میکروفون رایانه و نفوذ به سیستم‌های مختلف ویندوز است.

کارشناسان می‌گویند انتشار بدافزار شعله نشان می‌دهد که جهان در آستانه شکل‌گیری یک جنگ سرد سایبری است. مقامات امنیتی چین و آمریکا که چندی قبل در واشنگتن با هم دیدار کرده بودند، برای کاهش تنش‌های فزاینده حاصل از این جنگ سرد سایبری توافق‌هایی را به عمل آوردند.

متخصصان کسپرسکی می‌گویند تنها مدرک قابل اعتنا و معتبری که در مورد محل اصلی انتشار شعله وجود دارد آدرس‌های IP است. به گفته Alexander Gostev در برخی موارد، آدرس‌های IP نقاط آلوده شده نشانگر هدف‌گذاری های خاصی هستند، مانند یک دانشگاه در ایران، اما در اغلب موارد ما در این مورد چیزی نمی‌دانیم.

وی افزود: اگر چه جزییات این حملات خاص همیشه مبهم باقی می‌ماند، اما نحوه تمرکز خرابکاری‌های سلاح‌های سایبری احتمالا بدین معناست که این بدافزار نهادهای دولتی را هدف قرار داده است. 
 

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه اردیسم) : تاوان بزرگی ، تنهاییست.