لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


جدیدترین موشک سرنشین‌دار چین، فردا به فضا پرتاب می‌شود

Posted: 10 Jun 2013 12:41 PM PDT

یک سخنگوی برنامه فضایی سرنشین‌دار چین خبر داد که در جدیدترین مرحله از برنامه بلندپروازانه این کشور برای ساخت یک ایستگاه فضایی، فردا(سه‌شنبه) موشک سرنشین‌دار بعدی چین حامل سه سرنشین به سوی ماژول فضایی تجربی این کشور در فضا پرتاب خواهد شد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ووپینگ در یک نشست خبری در مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان اظهار کرد که فضاپیمای شنژو 10 در ساعت 17:38 به وقت محلی با دو فضانورد مرد با نامهای نی هایشنگ، ژانگ شیائوگانگ و یک فضانورد زن با نام وانگ یاپینگ به سوی ماژول تیانگونگ 1 ارسال خواهد شد.

این فضاپیما پس از قرار گرفتن در مدار به ماژول تیانگونگ 1 که ماه گذشته به موقعیت مداری صحیح منتقل شده بود، الحاق خواهد شد.

وانگ 33 ساله دومین زن فضانورد چینی در ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین و اولین زن با محدوده سنی دهه 1980 است.

نی 48 ساله که فرماندهی این گروه را بر عهده داشته، دومین سفر فضایی خود را پس از حضور در فضاپیمای شنژو 6 در سال 2005 تجربه خواهد کرد.

ژانگ 47 ساله که یک خلبان بازنشسته نیروی هوایی است برای اولین بار در یک سفر فضایی حضور خواهد یافت.

شنژو 10 برای 15 روز به فضا سفر کرده و دو عملیات الحاق آزمایشی را با ماژول تیانگونگ 1 اجرا خواهد کرد که یکی از آنها خودکار و دیگری دستی خواهد بود.

علاوه بر آزمایشات پزشکی و فنی، فضانوردان برای گروهی از دانش‌آموزان روی زمین از مدار سخنرانی خواهند کرد و به معرفی شرایط بی‌وزنی خواهند پرداخت.

وانگ مسئولیت این سخنرانی را بر عهده داشته و تاریخ آن بر اساس برنامه ماموریت و شرایط فنی زمان الحاق اعلام خواهد شد.

سوخت گیری موشک ارتقایافته لانگ‌مارچ 2F از امروز(دوشنبه) آغاز شده است.

آزمایشگاه فضایی تیانگونگ 1 که برای حدود 620 روز در فضا بوده، در شرایط ثابت قرار داشته و برای عملیات الحاق و ورود فضانوردان آماده است.

فضانوردان چینی برای اولین بار در ماه ژوئن سال گذشته یک الحاق سرنشین‌دار را به این ماژول تجربی اجرا کرده بودند.

تمرینات ملاقات و الحاق بین دو خودرو یکی از موانع مهم در تلاش‌های چین برای دستیابی به مهارت‌های فناورانه و لجستیکی در جهت برپایی یک آزمایشگاهی فضایی کامل بوده که می‌تواند برای دوره‌های طولانی سکونتگاهی فضانوردان باشد.

چین هنوز راه زیادی تا دستیابی به جایگاه ابرقدرت‌های فضایی آمریکا و روسیه دارد. ت

اما ماموریت این تابستان جدیدترین نمایش از قابلیتهای رو به رشد چین در فضا بوده، در حالیکه بودجه محدود و تغییر اولویتها در آمریکا، پروازهای سرنشین‌دار فضایی آنرا محدود کرده است.

این پنجمین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین از سال 2003 تاکنون است که در آن یانگ لیوی به عنوان اولین فرد چینی در مدار وارد شد.

این کشور همچنین قصد دارد یک فرود بدون سرنشین در ماه و استقرار یک کاوشگر را در این قمر اجرا کند. دانشمندان احتمال اعزام یک انسان به ماه را مطرح کرده‌اند اما این امر تا پیش از سال 2020 امکان‌پذیر نخواهد بود.

در حالی که پکن اصرار داشته که برنامه فضایی این کشور برای اهداف صلح‌آمیز است اما یک گزارش پنتاگون در ماه گذشته بر قابلیتهای فزآینده فضایی چین تاکید داشت و مدعی شده بود که پکن به دنبال فعالیتهای مختلفی با هدف جلوگیری از استفاده دشمنان از دارایی‌های مستقر در فضا در جریان یک بحران است.



عکس حکیم ارد بزرگ , bozorg shirvan , hekmat orodism . hakim orod bozorg , چهره ارد بزرگ، اردبزرگ ، بزرگ شیروان



افزايش ناگهاني مردم ، کاهش ادب و فرهنگ همگاني را در پي دارد .  حکيم ارد بزرگ



اين محقق و پژوهشگر كه 'مرجان محمد عليزاده' نام دارد، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: نانو الياف 'مولايت' به علت داشتن خواص منحصر به فرد همچون انبساط حرارتي پايين، پايداري شيميايي بالا، چگالي پايين، هدايت حرارتي پايين، استحكام مكانيكي خوب و مقاومت خزشي بالا، از اهميت ويژه اي در تحقيقات و صنعت برخوردار است.
وي افزود: توليد نانو الياف به روش الكترو ريسي نيز به خاطر داشتن خواصي مانند توليد محصولي خالص ­ تر، داشتن فرآيندي ارزان، پيوسته و به نسبت ساده و توليد الياف در ابعاد كوچك در مقايسه با ساير روش ­هاي ريسندگي معمول (مانند ريسندگي تر، ريسندگي خشك و ذوب ريسي)، مورد توجه و استقبال
قرار دارد.
وي اظهار كرد: اين نانو الياف ها در عايق ­ هاي حرارتي به عنوان مواد دما بالا ، عايق الكتريكي، غشاي فيلتراسيون، لوازم جانبي هواپيما،(به ويژه در اتمسفر اكسيژن دما بالا )، ورقه ­ هاي حاوي الياف در مبدل ­هاي كاتاليزوري، سپر حرارتي و لنت ­هاي ترمز در صنعت اتومبيل سازي، عايق حرارتي در لوازم خانگي مانند اجاق گاز ­هاي خود تميز شونده، توستر، سرخ كن و .... مورد استفاده قرار مي گيرد.
پژوهشگاه مواد و انرژي ايران وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مشكين دشت كرج مستقر است.


http://f3.s.qip.ru/6wVwQe1C.jpg


تا مردم بر داشته هاي خويش آگاه نشوند ، گامي براي نگهداري از آنها بر نمي دارند. حکيم ارد بزرگ





شرکت گوگل در کشورهای آفریقایی فرانسه زبان اولین کافه تبلت جهان را در شهر داکار سنگال راه اندازی کرد تا در استفاده اینترنت به شکل کافی نت نوعی تحول به وجود آورد.


به گزارش ایتنا از مهر، در یکی از خیابانهای شلوغ و زنده داکار یک ساختان بتونی طوسی رنگ با یک تابلو پرزرق و برق افتتاح اولین کافه تبلت دنیا را تبلیغ می کند.

تیدیان دم رئیس شرکت گوگل در کشورهای فرانسوی زبان آفریقایی گفت: این نخستین کافه تبلت در دنیا است که در آن کاربران تنها با تبلت کار می کنند.

این مفهوم توسط شرکت اینترنتی گوگل معرفی شده که بتواند کافه های سایبری سنتی را که در سراسر آفریقا و بسیاری از نقاط دنیا وجود دارد را متحول کند. این ایده همزمان با تغییر تقاضا از سمت رایانه های شخصی به تبلتهای رایانه ای شکل گرفته است.

وقتی که مدون سک ۳۳ شش سال پیش کافه سایبر خود را افتتاح کرد به سرعت متوجه شد که قطعی های مکرر برق و قبض های گزاف برق برای وی مشکلات جدیدی به همراه دارند.

پس از آن شرکت گوگل به وی پیشنهاد کرد که به عنوان یک کافه تبلت تجربی به نخستین کافه سایبری در آفریقا تبدیل شود که به جای رایانه از تبلت استفاده می کند.

درحالی که در کشورهای صنعتی طوفان استفاده از تبلت ها کافه های سایبر را کنار زده و به حاشیه رانده این امر هنوز در کشورهای درحال توسعه رخ نداده است.

کافت تبلت در آفریقا و کشورهای درحال توسعه می تواند موفقیت آمیز باشد چرا که در این کشورها اکثر مردم استطاعت خرید تبلت را ندارند.

نخستین کافه تبلت جهان درحال حاضر ۱۵ تبلت داشته و کابین هایی برای تماس های ویدئویی دارد. در این کافه تبلت سه رایانه باقی مانده است اما این رایانه ها چندان توجه کاربران را بخود جلب نمی کند.

براساس اظهارات مدون سک، قیمت تبلتها بیشتر از رایانه ها است اما قبض برق برای وی ۲۵ برابر کمتر شده است.

کارشناسان اعتقاددارند که تبلتهای رایانه ای می توانند کشورهای آفریقایی را متحول کنند، استفاده ساده از دستگاه های صفحه لمسی استفاده از رایانه را برای اقشار مختلف مردم با هر نوع سطح سوادی میسر کرده است.

کافه تبلت قیمت خود را نسبت به زمانی که رایانه های شخصی را به کاربران ارائه می کرد، تغییر نداده که این امر استقبال بیشتری را رقم زده است.

آلک گورت مدیر بخش توسعه تجارت گوگل در کشورهای فرانسه زبان آفریقایی ابزار امیدوار کرد که این کافه های سایبر جدید کاربران را ساده تر و تعاملی تر آنلاین کرده و میزان هزینه ها را از جمله هزینه برق کاهش دهد.

صاحبان این کافه ها می توانند با پس انداز هزینه های برق به سرعت اینترنت خود کمک کنند تا تجارب کاربران در استفاده از تبلتها ارتقا یابد.




نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه اردیسم) : تاوان بزرگی ، تنهاییست.