شاهد رشد عکاسي خبري در مطبوعات هستيم

اختصاص محل مناسبي براي به نمايش گذاشتن عکس‌هاي خبري باعث شد امسال نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها عکاسان زيادي را به خود جلب کند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمود عبدالحسيني - مدرس عكاسي - با بيان اين مطلب در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها اظهار كرد: نه تنها وضعيت عکس در نمايشگاه امسال نسبت به سال گذشته پيشرفت کرده است بلکه هر روز شاهد ارتقاء در اين حوزه هستيم.

وي گفت: اينکه امسال نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها يک لاين را به عکس اختصاص داده، جاي تقدير دارد چون ميدان مناسبي را براي رقابت عکاسان فراهم آورده است.

او در ادامه پيشنهاد كرد: اين برنامه مدرن‌تر و کارشناسانه‌تر اجرا شود به اين معني که از حالت روزمره خارج شده و شکل انتقادي به خود گيرد.

عبدالحسيني معتقد است عکس ضمن اينکه با مخاطبان ارتباط صريحي برقرار مي‌کند بايد بتواند نگاهي انتقادي نسبت به رخدادهاي جامعه داشته باشد. عکس خبري ضمن اينکه يک اتفاق را به صورت يک تصوير ارائه مي‌دهد بايد قادر باشد نقش منتقد را هم بازي کند.

او درباره وضعيت عکس خبري در چند سال گذشته اظهار کرد: اگر بپذيريم که هر عکس برابر هزار کلمه است، به نقش و جايگاه ويژه‌اي که عکس دارد پي مي‌بريم؛ وقتي مديران فرهنگي به اين نتيجه رسيدند که از عکس استفاده مطلوب کنند، مي‌بينيم که عکاسي خبري در چند سال گذشته نقش ويژه خودش را ميان رسانه‌ها يافته اما به مرحله مطلوب نرسيده است.

اين مدرس عکاسي نمايشگاه امسال را با سال گذشته چنين مقايسه کرد: معتقدم عکاسي ما در دوران انقلاب يک تولد جديد يافت و در دفاع مقدس به مرحله رشد و شکوفايي رسيد. بنابراين شاهد رشد عکاسي خبري در مطبوعات هستيم. بنابراين بديهي است که عکس در نمايشگاه امسال نسبت به سال گذشته پيشرفت محسوسي داشته باشد.

عبدالحسيني در پاسخ به اين سوال که چرا مدتي است بسياري از رسانه‌ها به جاي عکس خبري از طرح استفاده مي‌کنند، گفت: اگر رسانه‌اي به جاي عکس از طرح استفاده مي‌کند، قطعا دسترسي به عکس مطلوب نداشته است و به جاي اين که براي به دست آوردن عکس خوب و تأثيرگذار تلاش کند، صورت مساله را پاک مي‌کند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

پیرامون خشم و راه های مبارزه با عوارض آن