به گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران ، شبکه های لرزه نگاری وابسته به این مرکز موقعیت این زمین را در 34،35 درجه عرض شمالی و 45،56 درجه طول شرقی ثبت کرده اند.
از ساعت 10:21 بامداد روز جمعه تاکنون زمین لرزه های متعددی حوالی قصر شیرین را لرزانده است.
به گزارش عصر شنبه ایرنا از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد مبنای محاسبه مبالغ، آیین نامه نحوه پرداخت یارانه در حوزه نشر و مطبوعات مصوب 13 آبان ماه سال 88 هیات وزیران و دستور العمل اجرایی آن است که 29 مهر ماه سال 92 تصویب و هشتم آبان ماه امسال در سایت معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی منتشر شد.
فهرست یارانه نشریات استانی به تفکیک هر نشریه روی پایگاه اطلاع رسانی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد قرار دارد.
در این فهرست، نام نشریات، ترتیب انتشار و نام صاحب امتیاز هر یک از آنها در کنار تعداد شماره اعلام وصول و معدل صفحات شان در نیمه نخست سال به تفکیک درج شده تا مبنایی برای ارزیابی مبالغ یارانه توسط صاحبان امتیاز، مدیران مسوول و نیز کارشناسان مطبوعات قرار گیرد.
هدف از این اقدام، ایفای اصلی ترین وظیفه حاکمیتی در حوزه ذیربط یعنی کمک به شفافیت، رقابت و کارایی بازار مطبوعات با امید به چشم انداز خود تنظیمی و خود ساماندهی آن با کمترین مداخله دولت است.
براساس گزارش معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد از آنجا که محاسبه و اعلام یارانه ها با هدف شفافیت عملکرد برای نخستین بار صورت می گیرد، قطعا خالی از اشکال نیست. از این رو اداره حمایت آمادگی دارد تا دهم آذر ماه جاری هر روز از ساعت 14 تا 20 با بررسی اسناد ارائه شده، در محاسبات کنونی تجدید نظر نماید. بدیهی است در صورت اصلاح داده ها و تجدید نظر در محاسبه، مبلغ مابه التفاوت اعم از مثبت یا منفی در دوره بعدی تخصیص یارانه در سهم نشریه مورد نظر، منظور خواهد شد.
در تنظیم فهرست یادشده، نظر اکثریت مطبوعات مبنی بر محرمانه انگاشتن شمارگان، محترم شمرده شده و این رقم اعلام نمی شود.
برای نخستین بار، تخصیص یارانه منوط به درخواست و پیگیری نبوده است، بلکه برای کلیه نشریاتی که مشمول بوده اند، یارانه در نظر گرفته شده است.
مطابق بند 3 دستورالعمل یارانه مطبوعات که در تاریخ هشتم آبان ماه امسال رسما اعلام شده است، به نشریاتی که خود اظهاری یا برگه اعلام وصول ندارند یارانه تعلق نمی گیرد؛ اما از آنجا که یارانه این نوبت مربوط به شش ماهه اول سال جاری و قبل از اعلام دستورالعمل مذکور است، نشریاتی که با رعایت ماده 17 این دستورالعمل منتشر شده، اما به دلیل عدم اعلام وصول در فهرست زیر قرار ندارند، پس از اطلاع به اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی، سهمیه این نوبت خود را همراه با نوبت بعد دریافت می کنند.
مطابق ماده چهار دستورالعمل یادشده، نشریات دوره ای دولت یا بخش عمومی از فهرست یارانه حذف شده اند، اما روزنامه های دولتی و عمومی و سایر نشریات بنگاه های مطبوعاتی عمومی و دولتی، معادل نصف یارانه خود را تا پایان سال جاری دریافت می کنند.
در فهرست یادشده، مبالغ یارانه کمتر از پنج میلیون ریال با هدف حداقل اثربخشی منطقی، پنج میلیون ریال و مبالغ مابین پنج تا ده میلیون ریال، ده میلیون ریال منظور شده است.
با توجه به هزینه های گزاف نیروی انسانی، تولید محتوا، کاغذ، چاپ، توزیع و سایر هزینه های سربار، یارانه ای که به هریک از نشریات تعلق می گیرد، تنها بخش کوچکی از هزینه ها را تامین می کند که امید می رود با افزایش منابع، تقویت زیرساخت ها و اتخاذ سیاستهای توانمند سازی مطبوعات بتوان در آینده به نحوی از شکاف هزینه - درآمد کاست.
ˈمحمدعلی اسفنانیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود:کمیسیون قضایی قصد دارد هر سه ماه یکبار با رئیس قوه قضاییه جلسه ای برگزار کند تا در این جلسات مسائل مهم دو طرف مورد بررسی قرار گیرند.
وی افزود: قوانین مرتبط با قوه قضاییه در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و اعضای کمیسیون نیز دیدگاه هایشان را درباره موضوعات و مسائل مورد نظر مطرح می کنند.
به گزارش روز شنبه روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره)، «ابوالفضل حاجی حیدری» در همایش تخصصی روسا و کارشناسان هسته های گزینش سراسر کشور در سالن شهید مدنی این نهاد، بندهایی از سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری را برشمرد.
وی گفت: نهادینه سازی فرهنگ سازمانی مبتنی بر ارزشهای اسلامی و کرامت انسانی و ارج نهادن به سرمایه های انسانی و اجتماعی، عدالت محوری در جذب، تداوم خدمت و ارتقا منابع انسانی و بهبود معیارها و روزآمدی روشهای گزینش منابع انسانی است.
وی ادامه داد: جذب نیروی انسانی توانمند، متعهد و شایسته و پرهیز از تنگ نظری ها و نگرش های سلیقه ای و غیرحرفه ای مورد نظر مقام معظم رهبری، حساس بودن و سختی امر گزینش را شفاف می کند و سیاست گذاری ایشان مسئولیت کارگزاران گزینش را سنگین تر خواهد کرد.
عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) تنها نهادی است که به نام حضرت امام خمینی(ره) و تحت زعامت ولی امرمسلمین مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: کارگزاران این نهاد باید نسبت به ارتقا کیفیت خدمت و اقدامات شان تلاش کنند.
حاجی حیدری با اشاره به حساس بودن امر گزینش در این نهاد، افزود: سهل انگاری کارگزاران گزینش باعث آسیب جبران ناپذیر به تمام بخش های خدماتی این نهاد می شود و براین اساس مسئولیت کارگزاران گزینش بسیار سنگین است و بی دقتی در این امر، آسیب پذیری این نهاد را افزایش می دهد.
به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ˈایرج حریرچیˈ با اشاره به بودجه هشت هزار میلیارد تومانی بخش بهداشت و درمان و 1800 میلیارد تومانی دارو، افزود: کسری بودجه ای که در نظام سلامت بوجود می آید، دودش فقط به چشم مردم می رود.
معاون وزیر بهداشت از آماده افتتاح بودن چهار هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد و گفت: برای این تخت ها نیز نیروی انسانی نیاز است که نداریم، در حالی که کل بودجه عمرانی وزارت بهداشت 890 میلیارد تومان است و تنها 30 تا 35 درصد آن تخصیص می یابد.
حریرچی ادامه داد: حجم اعتبارات پروژه های عمرانی در دست اجرا در بخش بهداشت و درمان کشور 6900 میلیارد تومان است که 43 هزار و 700 تخت در دست ساخت دارد در حالی که کل تخت های بیمارستانی کشور 82 هزار تخت است.
وی با طرح این موضوع که مردم در این بین تقصیری ندارند، تاکید کرد: نباید واقعیت ها را از مردم کتمان کرد مردم باید بدانند که وضعیت بودجه و اعتبارات در کشور چگونه است.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت دولت یازدهم استراتژی و برنامه دارد، اظهار داشت: شنیده ایم که در بودجه 93 ، بخش بهداشت و درمان را یک مقدار متفاوت دیده اند.
وی با انتقاد از روش اجرای نظام سلامت کشور که الگویی از مدل آمریکایی است، تاکید کرد: امروز مسجل شده که این الگو شکست خورده است و ما هنوز آن را بد اجرا می کنیم.
حریرچی درباره مشکلات مقطع فعلی حوزه سلامت کشور، گفت: متاسفانه تکلیف مدیریت و تولیت نظام بهداشتی و درمانی مشخص نیست در حالی که قانون بیمه همگانی در 73 تصویب شده اما هنوز هیچکس سر جای خودش نیست و مدلی برای این نظام سلامت مشخص نکرده ایم.
وی با عنوان این مطلب که نظام سلامت کشورمان مدل بازار آزاد و بدون کنترل است، افزود: این همان مدلی است که به بهترین شکل در آمریکا اجرا شده اما حالا به مشکل خورده است.
حریرچی با تاکید بر اینکه حالا مسجل شده این الگوی بهداشتی و درمانی در آمریکا شکست خورده است، گفت: متاسفانه ما داریم همین نظام سلامت را خیلی بد اجرا می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه این الگوی نظام سلامت در ایران باید اصلاح شود، اظهار داشت: برای اصلاح این نظام باید به قانون پایبند باشیم.
وی با بیان آنکه سهم پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم به مرز 70 درصد رسیده است، افزود: اگر این مدل نظام سلامت اصلاح نشود، به هدف 30 درصد سهم مردم که در برنامه پنجم آمده است، نمی رسیم.
معاون وزیر بهداشت بااشاره به بند الف ماده 38 قانون برنامه پنجم که تاکید دارد بیمه همگانی باید در سال اول اجرای این برنامه محقق شود، گفت: براساس قانون بیمه همگانی، همه مردم باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند اما در حال حاضر نزدیک به 13 میلیون نفر در کشور تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند.
وی با اینکه نظام سلامت ما گرفتار بیماری هلندی شده است، ادامه داد: بیماری هلندی، یعنی اینکه وقتی بودجه و پول داریم، هزینه می کنیم اما وقتی پول نداریم، دچار مشکل می شویم. همین قضیه برای ما اتفاق افتاد و در سالهای 85 تا 90 که بودجه کشور چهار برابر شد، این مشکلات بروز نکرد اما حالا گرفتار کسری بودجه شده ایم.
معاون وزیر بهداشت با اعلام اینکه در هشت سال گذشته نیروهای وزارت بهداشت از 230 به 411 هزار نفر رسیده است، گفت: حجم نیروی انسانی وزارت بهداشت به 1.5 تا 2 برابر رسیده اما معاونت نظارت و برنامه ریزی ریاست جمهوری فقط 270 هزار نفر این نیرو را قبول دارد.
** سیاسی
- نشست خبری رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی
** اقتصادی
- نشست خبری معاون وزیر نیرو
- ششمین همایش قارچ خوراکی
- نشست خبری صندوق مهر رضا
** اجتماعی
- برگزاری دادگاه وطن امروز و شهروند
- نشست هماهنگی ترافیکی فصل زمستان
- نشست خبری جامعه خیرین معلولان
- چهاردهمین اجلاس هماهنگی و نظارت تولیدات واکسن های کشورهای در حال توسعه
** علمی
- نخستین کنفراسن خبری انجمن ایپملنت های ایران
- نشست خبری چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران
- نشست خبری سیزدهمین کنگره بیماری های کبد و گوارش
** فرهنگی
- اختتامیه دومین جشنواره دو سالانه بین الملل انتخاب کتاب سال مقاومت
- نشست نقد و بررسی سریال کلاه پهلوی
- مجلس بزرگداشت شهید انصاری
- نشست وزیر ارشاد با مدیران سازمان اوقاف و خیریه
** ورزشی
- دیدار تیم های والیبال ایران و ژاپن
نظرات