وبلاگ‌ها؛ ژورنال‌هاي آنلاين

شبکه‌هاي اجتماعي، وبلاگ‌ها، ويکي‌ها، پادکست‌ها، فروم‌ها، کاميونيتي‌هاي محتوايي و ميکروبلاگ‌ها هفت نوع رسانه‌هاي اجتماعي محسوب مي‌شوند.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگي به نشاني http://lohrasbi.blogfa.com آمده است: يک شبکه اجتماعي سايت يا مجموعه سايتي است براي کاربراني که دوست دارند علاقه‌مندي‌ها، افکار و فعاليت‌هاي خودشان را با ديگران به اشتراک بگذارند و ديگران هم با آنان به اشتراک بگذارند.

شبکه‌هاي اجتماعي (Social Networks) به اعضاي‌شان اجازه ساخت صفحات شخصي و برقراري ارتباط و شبکه‌سازي با دوستان آنلاين را مي‌دهند.

وبلاگ‌ها (Blogs) که شناخته‌شده‌ترين نوع رسانه‌هاي اجتماعي محسوب مي‌شوند، ژورنال‌هاي آنلايني هستند که با محتواهاي جديد کاربران به‌روز مي‌شوند و وبلاگ‌هاي امروزي مي‌تواند ترکيبي از متن، صدا و تصوير باشد.

ويکي‌ها (Wikis) سايت‌هايي هستند که به کاربران اجازه اضافه کردن و ويرايش محتوا را مي‌دهند و محتواي توليد شده‌شان حاصل مشارکت اعضاست. پادکست‌ها (Podcasts) فايل‌هاي صوتي و تصويري هستند که با قابليت مشترک شدن در اينترنت قرار داده شده‌اند.

فروم‌ها (Forums) که از دوران پيش از تولد مفهوم رسانه‌هاي اجتماعي فعاليت مي‌کردند فضايي براي طرح بحث وگفتگو درموضوعات مختلف محسوب مي‌شوند. کاميونيتي‌هاي محتوايي (Content Communities) امکان مديريت وبه اشتراک‌گذاري نوع خاصي از محتوا از قبيل عکس، فايل‌هاي ويدئويي، متن يا لينک را فراهم مي‌کنند.

ميکروبلاگ‌ها (Micro blogging) که تلفيقي از شبکه‌هاي اجتماعي و وبلاگ‌هاي کوچک هستند با محتواهاي کوتاه کاربران به‌روز مي‌شوند. وبکست امکان انتشار برنامه‌هاي راديويي و تلويزيوني به همراه نرم افزارهاي مديايي را به مخاطب داده و امکانات تعاملي را با مخاطب فراهم مي‌کند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه اردیسم) : تاوان بزرگی ، تنهاییست.