لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


يك پژوهشگر: داروهاي شيميايي بايد از چرخه غذايي طيور حذف شود

Posted: 27 Jun 2013 02:08 PM PDT

به گزارش خبرنگار ايرنا ، پروفسور عليرضا خسروي روز پنج شنبه در سمينار تخصصي تغذيه و ايمني طيور در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگيان دزفول افزود: يكي از داروهاي شيميايي مورد استفاده در مرغداري ها آنتي بيوتيك است كه موجب تضعيف سيستم ايمني طيور مي شود.
وي گفت: استفاده از آنتي بيوتيك ها موجب مقاومت دارويي در پرنده شده و در نهايت به بيماري هاي خود ايمني تبديل مي شود.
استاد قارچ شناسي دانشكده دامپزشكي دانشگاه تهران با اشاره به اين كه برخي از بيماري ها بين انسان و حيوان مشترك است افزود: اكنون ميزان بيماري هاي خود ايمني در ايران به هشت برابر نسبت به گذشته رسيده است.
وي اظهار كرد: مقاومت دارويي صرفا باقي ماندن باكتري در بدن نيست بلكه بسياري از سرطان ها با مقاومت آنتي بيوتيكي ارتباط دارند و از اين طريق بوجود مي آيند.
وي با اشاره به كاهش سطح ايمني بدن طيور بواسطه ناشي از مصرف نادرست آنتي بيوتيك ها گفت: واكسن زماني موثر است كه ايمني بدن متعادل باشد.
پرفسور خسروي افزايش تعداد قارچ هاي موجود در كشور را يادآور شد و افزود: متاسفانه ميزان قارچ هاي سمي در ايران به دليل واردات گوشت از ديگر كشور ها افزايش يافته است.
وي اظهار داشت: سموم قارچي ، سيستم ايمني را مختل و در نتيجه به سلول هاي مغز استخوان آسيب مي رساند.
استاد دانشگاه تهران افزود: در گذشته بيماري هاي قارچي منحصر به بيماري هاي پوستي قارچي مي شد اما اكنون با توجه به افزايش موارد نقص ايمني و تراكم نگهداري حيوانات اهميت عفونت هاي قارچي بيشتر شده است.
وي با اشاره به حاد بودن مساله سموم قارچ در طيور خوزستان به دليل شرايط نامناسب آب و هوايي گفت: با استفاده از فرآورده هايي چون اسانس گياهان دارويي در غذاي طيور مي توان سيستم ايمني پرنده را تقويت كرد .
اين همايش علمي به همت شركت سلامت پخش پارسيان و همكاري اداره دامپزشكي دزفول برگزار شد.
در اين همايش علمي جمعي از دامپزشكان و مرغداران استان خوزستان شركت داشتند.






عکس حکيم ارد  بزرگ,mojtaba shoraka , bozorg shirvan , hekmat orodism . hakim orod  bozorg , چهره ارد بزرگ، اردبزرگ ، بزرگ شيروان




برای دلهره شبانگاهان ، نسیم گرما بخش خرد را همراه کن . حکیم ارد بزرگ




نویسنده: جان برودکین منبع: آرس تکنیکا ترجمه: احمد شریف‌پور

اشاره:
ماهنامه شبکه - بدافزارها شکل‌های مختلفی دارند که از میان آن‌ها می‌توان به ویروس‌ها، کرم‌ها و تروجان‌ها اشاره کرد. ویروس‌ها برنامه‌هایی هستند که خودشان را تکثیر می‌کنند تا بتوانند از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر راه پیدا کنند و در هر یک از این کامپیوترها، داده‌ها را پاک کرده یا به سرقت می‌برند. این بدافزارها می‌توانند رفتار کامپیوترها را به شکل‌های متفاوتی تغییر دهند.

بدافزارها شکل‌های مختلفی دارند که از میان آن‌ها می‌توان به ویروس‌ها، کرم‌ها و تروجان‌ها اشاره کرد. ویروس‌ها برنامه‌هایی هستند که خودشان را تکثیر می‌کنند تا بتوانند از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر راه پیدا کنند و در هر یک از این کامپیوترها، داده‌ها را پاک کرده یا به سرقت می‌برند. این بدافزارها می‌توانند رفتار کامپیوترها را به شکل‌های متفاوتی تغییر دهند.
سیسکو این‌گونه توضیح می‌دهد: «تقریباً تمام ویروس‌ها به یک فایل اجرایی چسبیده‌اند. به همین دلیل ویروس‌ها ممکن است روی یک سیستم وجود داشته باشند اما تا زمانی که کاربری فایل میزبان آلوده را باز یا اجرا نکند غیرفعال باقی می‌مانند. زمانی که کد میزبان اجرا شد، کد آلوده نیز اجرا می‌شود. به‌صورت معمول فایل میزبان پس از آلوده شدن هم به‌صورت معمولی کار خواهد کرد. البته، برخی از ویروس‌ها یک کپی از خودشان را جایگزین برنامه‌های مختلف می‌کنند و به این ترتیب، آن‌ها را نابود می‌کنند. زمانی که برنامه‌ها یا اسناد آلوده به ویروس از طریق شبکه، دیسک، اشتراک فایل یا ایمیل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگری منتقل شوند، ویروس هم به همراه آن‌ها منتشر می‌شود.»
کرم‌ها درست شبیه ویروس‌ها هستند، چرا‌که آن‌ها هم مانند ویروس‌ها برای انتشار بیشتر خودشان را تکثیر می‌کنند. از دید سیسکو بارزترین تفاوت‌های میان ویروس‌ها و کرم‌ها این‌ها هستند: «کرم‌ها کم‌وبیش مستقل از سایر فایل‌ها عمل می‌کنند اما ویروس‌ها برای منتشر شدن به فایل‌های میزبان نیاز دارند.» کرم‌ها به‌سادگی منتشر شده و نه تنها به کامپیوترهای منفرد که به کل شبکه کامپیوتری آسیب می‌رسانند. یکی از مخرب‌ترین کرم‌هایی که تاکنون در اینترنت منتشر شده است، Slammer نام داشته است که به‌تازگی دهمین سال انتشارش را پشت سر گذاشته‌ایم.
تروجان‌ها برخلاف ویروس‌ها و کرم‌ها، خودشان را تکثیر نمی‌کنند. نام آن‌ها براساس داستان باستانی اسب تروا انتخاب شده است چرا‌که درست مانند اسب چوبین تروا، آن‌ها خود را نرم‌افزارهایی قانونی و بی‌آزار معرفی می‌کنند تا کاربران را برای نصب قانع کنند. سیسکو در‌مورد آن‌ها می‌نویسد: «تروجان‌ها بعد از فعال‌شدن می‌توانند به هرنوع حمله‌ای روی ماشین میزبان دست بزنند. از اذیت کردن کاربر با نشان دادن تبلیغات و پیام‌های ناخواسته یا عوض کردن تصویر پس‌زمینه دسکتاپ گرفته تا آسیب زدن به سیستم میزبان با پاک کردن فایل‌ها و دزدیدن اطلاعات یا فعال کردن و انتشار بدافزارهایی نظیر ویروس‌ها. همچنین تروجان‌ها به ایجاد درهای پشتی مشهور هستند. این درهای پشتی امکان نفوذ به سیستم را برای کاربران غیرمجاز و خرابکار فراهم می‌کنند.»
برخی از انواع حمله‌ها که تهدیدهای ترکیبی یا Blended Threats نامیده می‌شوند، خصوصیات ویروس‌ها، کرم‌ها و تروجان‌ها را با هم ترکیب می‌کنند و به این ترتیب بهتر گسترش می‌یابند و دفاع در برابر آن‌ها سخت‌تر می‌شود. بدافزارها را علاوه‌بر ویروس‌ها، کرم‌ها و تروجان‌ها می‌توان به زیرگروه‌های دیگری مانند درهای پشتی، تروجان‌های دسترسی از راه دور، سارقان اطلاعات و باج‌افزار (Ransomware) نیز تقسیم کرد. کریستوفر الیسان (Christopher Elisan) متخصص امور امنیتی در کتابش با نام «بدافزار، روت‌کیت و بات‌نت: راهنمایی برای مبتدیان» تمام این گونه‌های مختلف را تشریح کرده است.





http://itwebsite.ir/wp-content/uploads/orde-1-1.jpg



خردمندان تاریخ ، همچون رشته کوههای سترگ ، دشتهای اندیشه آدمیان را نگهبانی می کنند . حکیم ارد بزرگ

















به گزارش خبرنگار ايرنا ، وزير بهداشت در مراسم بهره برداري از طرح هاي بهداشت و درمان افزود: اين در حالي است كه ما فقط سه درصد از امكانات تحقيقاتي و پژوهشي كشور در اختيار داريم.
وي اضافه كرد: اميد است بتوانيم با تاكيد بر داشته هاي علمي و تحقيقاتي خدمات ارزشمند بيشتري به مردم ارائه دهيم .
وي به برخي از شاخص هاي بهداشتي درماني استان فارس و شيراز و يافته هاي علمي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شيراز اشاره كرد و افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكي شيراز براي اولين‌بار در كشور زمينه را براي تجميع امكانات تحقيقاتي در يك مجموعه فراهم كرده است.
طريقت منفرد با اشاره به راه اندازي برج پژوهش در اين دانشگاه گفت : اين حركت نشان از جايگاه علمي شهر شيراز و دانشگاه علوم پزشكي اين شهر است.
وي افزود: ايجاد برج تحقيقاتي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز گامي بلند و تاثيرگذار در توسعه كمي و كيفي فعاليت‌هاي تحقيقي تاثيرگذار در زمينه بهداشت و درمان در كشور به شمار مي آيد.
وزير بهداشت افزود: زماني كه براي انجام تحقيق و پژوهش مكان درست و امكانات مناسب را در اختيار داشته باشيم مي توانيم به آينده نيز اميدوار باشيم .
استاندار فارس نيز در اين مراسم به برخي شاخص هاي بهداشتي درماني در استان اشاره كرد و گفت : ظرفيت و امكانات بسياري در استان فارس و شيراز وجود دارد و از اين جهت هيچ كمبوديدر زمينه پژوهش نيست.
حسين صادق عابدين افزود: براي پيشرفت و توسعه تنها نيازمند همت و يك ياعلي هستيم كه آن‌هم در نيروي انساني و مديريتي اين استان به‌خوبي مشهود است.

وي ادامه داد : داشتن نيروي انساني متخصص و با دانش در كنار وجود امكانات مناسب مي تواند روز هاي بسيار خوبي را براي بخش تحقيق و پژوهش علوم پزشكي به همراه داشته باشد.




http://itwebsite.ir/wp-content/uploads/orde-1-3.jpg



 برای آدمهای گرسنه ، هیچ چیزی ، جای خوراک آنها را نمی گیرد .  حکیم ارد بزرگ






نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

پیرامون خشم و راه های مبارزه با عوارض آن