برگزاري نشست بررسي استراتژي مطبوعات و رسانه‌هاي داخلي براي مقابله با جنگ نرم

مهمترين اهداف دشمنان جنگ نرم عليه ايران در نشست بررسي استراتژي مطبوعات و رسانه‌هاي داخلي براي مقابله با جنگ نرم كه در ادامه همايش استراتژي رسانه‌هاي داخلي مقابل جنگ نرم برگزار شد، تشريح شد.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمودرضا اميني - دبير همايش استراتژي رسانه‌هاي داخلي مقابل جنگ نرم - در اين نشست با بيان اين كه تسليم شدن جمهوري اسلامي ايران در مقابل خواسته‌هاي استكباري از مهمترين اهداف جنگ نرم عليه ايران است و دشمنان در اين جنگ به دنبال اين هستند كه هويت ايران را بگيرند و در دل‌ها و اذهان مردم ترديد ايجاد كنند و با انهدام سنگرهاي معنوي مردم و تبديل نقاط قوت به ضعف جمهوري اسلامي در اين نظام اسلامي نفوذ كنند.

او با اشاره به اين كه انقلاب اسلامي تمام معادلات آمريكا و غرب در منطقه خاورميانه را بر هم زد و پس از جنگ تحميلي به جنگ نرم عليه ايران وادار شد گفت: ‌رسانه‌هاي كشورهاي غرب و آمريكا به‌طور هماهنگ بر عليه ايران استفاده مي‌شوند، همچنان كه از فرصت‌هاي رسانه‌هاي داخلي و سرمايه‌گذاري برروي آن و فرصت‌هاي NGOهاي بين‌اللملي و ايجاد چنين فرصت‌هايي در داخل بهره مي‌برند.

وي در بيان تاكتيك‌هاي مورد استفاده غرب و آمريكا در جنگ نرم عليه ايران اظهار كرد: بدبين كردن مردم نسبت به هم ايجاد و اختلاف مشكلات بين مردم و دولت و برعكس، خدشه‌دار كردن نشانه‌هاي اميد و ايجاد ياس نااميدي و نيز انصراف ذهن مردم از دشمن و تغيير ارزش‌هاي نظام مثل حمايت رهبري و فلسطين، تحقير نمادها كه نشانه هويت و مليت هر كشور است از جمله تاكتيك‌هاي اين جنگ است.

در ادامه اين نشست، فقيهي كه خود را نماينده وزارت امور خارجه معرفي كرد هم گفت: رسانه‌هاي ما بيش‌تر مخاطبان خود را در داخل جست‌وجو مي‌كنند و مخاطبان خارج را هدف قرار نمي‌دهند. آن طور كه حتي كشورهاي همسايه ما را به خوبي نمي شناسند، مثلا هستند كساني كه در تركيه مي‌پرسند آيا ايراني‌ها عربي صحبت مي‌كنند؟

وي افزود: عربستان با وجود فضاي سياسي كاملا بسته، امپراطوري خبري ايجاد كرده و در كشورهاي مختلف دنيا نمايندگي خبري دارد اما چرا نبايد ايران رسانه بين‌المللي داشته باشد؟ هرچند كه تاكنون پرس تي وي و العالم را ايجاد كرده‌ايم.

او تاكيد كرد: بايد تعامل خبري مستمر با رسانه‌هاي دنيا داشته باشيم؛ چرا ما نتوانيم جريانات خبري ايجاد كنيم، بسياري ازكساني كه عليه ما موضع نمي‌گيرند دشمن نيستند اما چون اخبار اشتباه دريافت كرده‌اند موضع‌گيري منفي دارند.

وكيلي - مدير مسوول روزنامه ابتكار - هم در اين نشست گفت: ما درگير يك فرصت طلايي به نام جنگ نرم هستيم، جنگي كه در تمام طول تاريخ از زمان آدم وجود داشته اما متناسب كاركردهاي مختلف زمان سطوحي مختلفي داشته است.

وي معتقد است: جنگ نرم گوياي قدرت نرم آن كشور است، جنگ نرم كه قدرت نرم مي‌طلبد و براي تغيير باورهاست و در رسيدن به اين، يك پروسه اتفاق مي‌افتد نه يك پروژه؛ اين گونه نيست كه يك شبه با يك يا زهرا از بين برود زيرا پروسه از مجموعه‌اي از كنش‌ها و واكنش‌هاست.

به گفته وكيلي تئوري‌هاي الحادي بر باد است، به خاطر جلوگيري از اين رخداد بايد ايمان مردم را به توانمندي حكومت بالا ببريم؛ ما ناچاريم كارآمدي خود را به نمايش بگذاريم و بايد همان طور كه دشمن نرم و آرام در كشور نفوذ مي‌كند، ايمان و باور مردم را در جنگ نرم تقويت كنيم.

او با بيان اين كه دولتمردان در صف اول جنگ نرم قرار دارند گفت: اگر توانستيم معاش مردم را به خوبي تامين كنيم تا بتوانند احساس عزت كنند و فرهنگ آنان را در حدي بالا ببريم و پيوستگي مردم به گونه‌اي ايجاد كنيم كه خانواده گرم گذشته را داشته باشيم، توانسته‌ايم موفق عمل كنيم.

وي يكي از كاركردهاي دشمن را اين دانست كه ما خود ناخواسته در محيط طراحي شده دشمن به عنوان مهره دشمن نقش آفريني كنيم، وقتي بعضي تحليل‌ها را مي‌شنوم، مي‌بينم كه در اين مورد دشمن موفق شده است.

او در پايان گفت: در حوادث چند ماهه اخير با بر هم زدن انسجام ملي با اين عنوان كه در اين حكومت همه شيفته قدرت بودند، مردم را بدبين كرده‌اند و شرايط طوري شده است دشمن را دوست مي‌پنداريم و خودي را ناخودي لقب داده‌ايم و به سرعت صورت مساله را پاك كرده و راحت‌ترين كار را انجام مي‌دهيم.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه اردیسم) : تاوان بزرگی ، تنهاییست.