*بايد متناسب با سلايق گوناگون جامعه رسانه داشته باشيم

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: همانطور كه در كشورهاي غربي روز به روز تعداد رسانه‌ها افزايش مي‌يابد ما نيز متناسب با سلايق و اقشار گوناگون جامعه بايد سايت، خبرگزاري، روزنامه و نشريه داشته باشيم كه جوابگوي نيازها باشد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، سيد محمد حسيني در حاشيه همايش استراتژي رسانه‌هاي داخلي مقابل جنگ نرم گفت: كار ما حمايت از مطبوعات و رسانه‌هاست؛ اينكه بايد با جريان جنگ نرم رويارويي شود را همه پذيرفته‌اند اما در شيوه مقابله با اين جنگ بايد تقسيم كار صورت گيرد همان‌طور كه در جنگ تحميلي كارها تقسيم مي‌شد. در اين نبرد نياز به همدلي افراد انديشيمند و دلسوز هستيم زيرا ما از نظر عِِده و عُده و تجهيزات از غربي‌ها كمتر داريم.

وي افزود: خود اهالي مطبوعات مي‌توانند تقسيم كار را انجام دهند ولي همايش‌هايي مثل امروز براي تبيين اهداف برگزار مي‌شود، بعد از آن هر كس مي‌تواند كاري كه توان انجامش را دارد در اين مبارزه صورت دهد و در دفاع از ايران كمك كند.

او با اشاره به سرمايه‌گذاري‌هاي كشور آمريكا در امور رسانه‌اي براي جنگ نرم با ايران گفت: اين نوع سرمايه‌گذاري‌ها با توجه به افزايش تعداد رسانه‌هاي آنان و نيز بنگاه‌هاي خبري كه دارند، مشهود است و طي آن سعي دارند بر افكار عمومي تاثير بگذارند. در اين راستا از عواملي كه بعضا متاسفانه ايراني هم هستند بهره مي‌گيرند. البته اين تنها بخشي از هزينه واقعي است كه مصرف مي‌شود زيرا در حال حاضر تمام توجه غرب به ويژه آمريكا به ايران است تا به هر طريق ممكن به ايران لطمه بزند.

وي در مورد توقيف روزنامه‌ها و اينكه آيا راهكاري براي جنگ نرم است يا خير؟ گفت: توقيف به هيچ‌وجه راهكار نيست بلكه حمايت از مطبوعات راهكار اصلي است. همانطور كه در كشورهاي غربي روز به روز تعداد رسانه‌ها افزايش مي‌يابد ما نيز متناسب با سلايق و اقشار گوناگون جامعه بايد سايت، خبرگزاري، روزنامه و نشريه داشته باشيم كه جوابگوي نيازها باشد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در دوره‌ي جديد سعي در تعامل هميشگي بوده تا فاصله‌اي بين معاونت مطبوعاتي و امور اطلاع رساني و رسانه‌ها نباشد. در برخي مقاطعي كه بعد از انتخابات كشور دچار مشكلاتي بوده است لازم بود بعضي اوقات تذكراتي داده شود زيرا ما بايد جوابگوي مردم باشيم كه از ما مي‌پرسند چرا اقدامي در برابر اينگونه مطبوعات صورت نمي‌گيرد، البته اميدواريم شرايط بهتر شود.

او همچنين اظهار كرد: در ماه گذشته شاهد بوديم كساني كه با ايران مشكل دارند و در خارج از كشور هستند در مطبوعات داخلي ما چهره‌سازي و اسطوره‌سازي مي‌شوند. مطبوعات در جريان هستند كه اگر بخواهند مصالح نظام را در نظر بگيرند نمي‌توانند از كساني كه با نظام مشكل دارند چنين چهره‌هاي بسازند و خبررساني كنند.

حسيني در پايان به برگزاري كلاس‌ها و كارگاه‌هاي آموزشي براي خبرنگاران خبر داد و گفت: در اين كلاس‌ها سعي داريم سطح آگاهي و دانش اين قشر را افزايش دهيم زيرا برخي از اشكالات و اتفاقات امروز در مطبوعات سهوي است كه با آموزش رفع مي‌شود.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نیما ونیشام از مینا مقدادی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات

حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه اردیسم) : تاوان بزرگی ، تنهاییست.